Szolgáltatásaink

Rólunk

20 éves szakmai tapasztalatunkkal, az elmúlt években már távtervezéssel és annak egyedi tematikájával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A mai rohanó világunkban a távtervezésnek számtalan előnye van. Utazási idő- és költségek megtakarításával, elektronikus konferncia tárgyalásokkal és információk, képi anyagok megosztásával több megvalósult projekt birtokában hatékonyan dolgozunk. 

Bármilyen építszeti tér megújítható, ideálissá, különlegessé, egyedivé tehető, egyénre s funkcionális igényre szabható, legyen szó családiház, lakás, társasházi projekt, iroda, étterem, szépség szalon, bemutatóterem, rendezvényközpont, vagy akár csak egy-egy helyiségre is.  

V01_Dbeauty_03v
- 01

Interior Design

Tudatos, egyénenként változó életvitel formálása egy adott vagy leendő belsőépítészeti térben, a lakberendezés szerteágazó lehetőségeinek alkalmazásával.

 

- 02

Design & Kivitelezés

A tervezési folyamat átalakítási berendezési koncepció tervből, látvány és kiviteli tervek és azok egyeztetéseinek sokaságából tevődik tökéletessé.  A megvalósulás tökéletességét a tervcsomag és a megfelelő szakemberek kiválasztásában való segítségnyújtás alapozza meg.  

- 03

Beszerzés

Kivitelezéshez, lakberendezéshez ügyfeleinknek kedvezményes, minőségi termékeket, szolgáltatásokat javaslunk.

- 04

Kapcsolattartási folyamat

A különféle megvalósítási munkákhoz szakembereket, kivitelezőket ajánlunk terveink egyeztetésével, telefon és internet alapú kapcsolattartással. 

- 05

Kivitelezés felügyelet, művezetés

Igény szerint  helyszíni művezetéssel az általunk javasolt és ügyfeleink által választott kivitelezőinek koordinált munkájával valósul meg mindaz, amit látványterveinken prezentáltunk. 

- 06

Online tanácsadás, távtervezés

Kényelmesen otthonában tárgyalva igényelheti szolgáltatásainkat.